Winkelen met een kortingscode

17 Oct 2020

Winkelen met een kortingscode

Vroeger maakte veel supermarkten gebruik van kortingsbonnen. In de wekelijkse folder stonden dan een aantal aanbiedingen die alleen geldig waren met de kortingsbon. Deze knipte je uit en ging je me naar de kassa om vervolgens je korting te krijgen. Op het internet werkt het nu bijna het zelfde, alleen is de papieren kortingsbon veranderd. Nu is de kortingsbon namelijk een kortingscode die gemaakt is van een speciaal woord of code die voor een bepaalde tijd goed is.

Hoe kom ik aan een werkende kortingscode?

Het is zeer gemakkelijk om aan een kortingscode voor je favoriete webshop te komen.  De makkelijkste manier hiervoor is om je aan te melden op nieuwsbrieven van webwinkels. Shop je bijvoorbeeld graag bij de webwinkel replacedirect, dan kun je je aanmelden op hun nieuwsbrief. In de nieuwsbrief kom jij verschillende nieuwtjes tegen maar ook een replacedirect kortingscode als deze beschikbaar is. Een andere optie is door gewoon even in google te kijken naar beschikbare codes. Een nadeel hieraan is dat je op veel websites verouderde codes tegen kunt komen en daar heb je natuurlijk niks aan.

Wees verstandig en gebruik de kortingsmogelijkheden 

Veel mensen negeren de vraag tijdens het afrekenen of ze een kortingsbon hebben. Dit is toch erg zonde want een simpele code kan jou al helpen tientallen euro’s te besparen, dit is natuurlijk afhankelijk van de order waarde. Wees dus niet een van deze mensen en wees verstandig ga altijd opzoek naar een werkende kortingscode zodat je nooit meer te veel betaald online.