De Primark in Nederland

17 Oct 2020

De Primark in Nederland

De Primark is de laatste jaren erg bekend geworden, met name onder de meiden die fanatiek shoppen. Het assortiment, de grote winkels en de prijs spreken een grote doelgroep aan. Zo vindt je enorm veel artikelen, nergens anders vindt je zo grote kleding winkel. De winkels zijn enorm groot vergeleken alle andere winkels zoals H & M, Zara, The Sting en andere winkels. En de prijs is natuurlijk perfect, je kunt hier erg voordelig shoppen en toch terug komen met erg leuke kleding.


Primark in Nederland
In Nederland zijn er op het moment vier Primark winkels, namelijk in Hoofddorp, Rotterdam, Zaandam en de nieuwste in Almere. De winkel is in Almere is geopend in december 2012 welke een groot succes is geworden, dagelijks komen hier honderden mensen op zoek naar leuke kleding. De eerste dagen was de winkel ook bomvol.


Nieuwe Primark winkels in Nederland
De Primark heeft nog vele plannen in Nederland, zo komen er namelijk twee nieuwe winkels het komende jaar of begin het volgende jaar. Zo komt er namelijk een Primark in Den Haag en een Primark in Nijmegen. En het leuke is dat deze nieuwe winkels beide de huidige filialen allemaal gaan overtreffen door een nog grotere winkel te openen. De winkels zullen namelijk zo 6.000 – 7.000 m2 ruimte aanbieden. Hierin kan dus nog meer kleding worden aangeboden.
Mensen reizen graag af voor de Primark, er hoeven dus geen tientallen Primark winkels in Nederland te zitten maar slechts enkele grote. Dan blijft het een leuk concept waar je graag een dagje naartoe gaat om is lekker te shoppen met je vrienden.

Primark, Primark In Nederland, Primark In Nijmegen, Winkelen